Met een Een uitgebreide motorverzekering of autoverzekering weet je dat je in veilige handen bent…

Als het fout gaat, kan ons noodgevallenteam u helpen. En als er een ongeluk gebeurt en uw auto is niet rijklaar, helpen we u met het herstel van uw voertuig. We betalen ook voor de kosten van overnachtingen en verdere reizen (tot £300 per schadegeval) – wat betekent dat u niet gestrand bent.  Dit zijn slechts enkele van de redenen waarom we een 5-sterrenclassificatie hebben gekregen.

Wat dekt de autoverzekering?

Onverzekerde bestuurder belooft voor extra gemoedsrust…
We zullen de zaken rechtzetten als een onverzekerde bestuurder schade aan uw auto toebrengt en het niet uw schuld is. Haal het merk, het model en het kenteken van de auto. Neem dan contact op met ons claimteam, dat u door het proces zal helpen.

Blijf in beweging met beleefdheidsautodekking
Wanneer uw auto binnenkomt voor reparaties met ons goedgekeurde netwerk, geven we u een beleefdheidsauto om zich te verplaatsen. En als uw auto gestolen of afgeschreven is, kunt u 14 dagen lang op een beleefdheidsauto van onze oldtimer verzekering rekenen.

Levenslange garantie op reparaties voor kwaliteit waarop u kunt vertrouwen
Laat u oplappen na een autoverzekeringsclaim met ons goedgekeurde landelijke netwerk. En bovendien zijn alle reparaties die zij voor u uitvoeren gegarandeerd zolang u uw auto bezit.

Verkeerde brandstof, verloren sleutels en dekking van het kinderzitje
U krijgt standaard een verkeerde brandstofdekking met een uitgebreide autoverzekering – plus een dekking voor verloren sleutels en een kinderautozitje.

Buitenlands gebruik
Je krijgt ook tot 90 dagen dekking als je in eender welk Europees land reist.

EEN OFFERTE VOOR EEN AUTOVERZEKERING KRIJGEN – EEN OFFERTE AANVRAGEN

Wat heb je nodig om een offerte te krijgen?
Autodetails
Inclusief registratie, merk, model en eventuele wijzigingen.

Gegevens van de bestuurder
Voor alle chauffeurs moeten we hun gegevens weten, inclusief naam, geboortedatum en beroep – voltijds of deeltijds – en eventuele niet-motorische veroordelingen.

Rijbewijsgegevens
Dit houdt in hoe lang je je rijbewijs hebt, plus details over eventuele ongelukken of veroordelingen voor het rijden.

Gebruik van de auto

We moeten weten hoeveel kilometers u denkt te maken in een jaar en of u uw auto alleen gebruikt voor woon-werkverkeer, zakelijk of persoonlijk gebruik. Geen Claimskorting (NCD): We moeten ook weten hoeveel jaar geen claimkorting je hebt. Dit kunt u vinden op uw laatste verlengingsbrief van uw huidige of meest recente verzekeraar.

Zou het niet geweldig zijn om de geruststelling van uw maatschappij te hebben die voor alle auto’s in uw huishouden zorgt? Als u meer dan één auto op uw huisadres heeft staan, dan kunt u tot 15% besparen met onze MultiCar-verzekering. Ontdek hoeveel u kunt besparen met onze verzekeringen.

Heeft u extra dekking nodig? Als u meer wilt dan een oldtimer verzekering , hebben we een breed scala aan optionele extra’s – van wettelijke bescherming tot pechverhelping – die u helpen om de bescherming te krijgen die voor u geschikt is.

Kies uit de onderstaande opties:

auto’s
Beleefdheidsauto-upgrade
Als u het gebruik van uw auto verliest als gevolg van een geldige autoverzekeringsclaim, zorgen wij ervoor dat uw huurauto een vergelijkbare grootte en transmissie naar uw eigen auto heeft – en minstens evenveel deuren en stoelen heeft als de auto die u op dat moment rijdt.

checklist
Beschermde geen schadevergoedingskorting
Voeg dit toe aan uw autoverzekering en u kunt één schadegeval per jaar hebben, of twee schadegevallen in een periode van drie jaar – zonder dat dit gevolgen heeft voor uw no-claimkorting.

Ongeval
Verdelingsdeksel
Laat u niet stranden als uw auto kapot gaat – kies uit onze Roadside, Rescue & Home Assist en Europese bescherming.

juridische diensten
Juridische kosten
In een ongeluk dat niet jouw schuld was? We betalen tot 100.000 pond om uw onverzekerde verliezen te herstellen – inclusief medische kosten of schade aan eigendommen in uw auto.

gipsen kruk
Persoonlijk letsel en revalidatie
Tot 100.000 pond voor overlijden, permanente totale invaliditeit, verlies van zicht of verlies van ledematen.

Help
Rehabilitatie na een ongeval
Tot £5000 voor o.a. fysiotherapie, chiropractie, cognitieve gedrags- of psychologische therapie.

Soorten autoverzekeringen toegelicht
Raak niet in de war door de autoverzekering. We hebben een handige gids om u te helpen bij het vergelijken van de dekkingsniveaus die we aanbieden.

Derden, brand en diefstal
Een motorverzekering Het beschermt tegen schade of letsel die u aan iemand anders (ook wel een derde partij) toebrengt, maar ook als uw auto door brand wordt beschadigd of wordt gestolen.

Volledig omnium verzekering
Naast de dekking tegen brand en diefstal door derden, dekt de uitgebreide verzekering ook de schade aan uw eigen auto, ongeacht wiens schuld het ongeval was. De verzekering dekt ook schade aan uw voorruit en schade aan de lak van uw auto, veroorzaakt door gebroken ruiten.

Dashcams
Weet je van dashcams? In het geval van een ongeluk kan een dashcamera helpen om te bewijzen dat het niet uw schuld is, wat betekent dat u uw claim misschien sneller kunt afhandelen. Lees meer over het gebruik van een dashcamera.